Select Page

Sunnmøre
Outdoor

 

Fjell- og Randonee-spesialistene lokalisert i hjertet av Sunnmørsalpene!
Du finner oss i Holmegata 4 i Ørsta, og vi sender gjerne utstyr direkte til deg!

Om Sunnmøre Outdoor 

Sunnmøre Outdoor (tidligere Notøy Surf og Ski) ble først etablert som en lokal skisjappe i en kjeller i Fosnavåg i 2021 av skientusiast Geir Notøy. Han har gjennom mange år etablert et stort og kunnskapsrikt nettverk blant norske og internasjonale leverandører. Gjennom den spede begynnelsen kom han i kontakt med skredeksperten Jan Peder Hoggen fra Volda, og ideen om å etablere et kompetansesenter i hjertet av Sunnmørsalpene fikk raske ski å gå på! Sammen med entusiastiske samarbeidspartnere og investorer, så Sunnmøre Outdoor dagens lys, i ny drakt og med nytt navn, rett før jul 2023!

Vi fører de beste merkene til Randonee og Alpint, som for eksempel Atomic, DPS Skis, Extreme Skis, Candide, Fjell, Skitrab, Flaxta og Kang. I tillegg har vi et spennende utvalg av klær, sko og utstyr fra blant andre Mons Royale, Ortovox, Pre Apres, Black Diamond, Elevenate, Fubuki og Duer.

Vi har også utstyr til klatring, og etterhvert andre aktiviteter for kommende sesonger. Send oss gjerne ønsker på utstyr dere mener vi bør føre.

Nettbutikken er under utarbeiding, men kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud. Vi sender til fornøyde kunder over hele landet.

Skredkurs

Sunnmøre Outdoor er opptatt av sikkerhet i fjellene hvor vi ferdes. Vi tilbyr derfor skredkurs i to deler – teori og praksis – med vår skredekspert Jan Peder Hoggen. Meld din interesse eller få mer informasjon om kommende kurs.

Sunnmøre
Outdoor.

Adresse

Holmegata 4, Ørsta

Telefon

450 39 351